Groei: pastors als onze trainers

/, Nieuwsbrief, Partners, Projecten, Training/Groei: pastors als onze trainers

Groei: pastors als onze trainers

Het is nu enige tijd geleden dat jullie nieuws ontvangen hebben van het zendingswerk in de Filipijnen. Soms zijn er zoveel dingen die elkaar opvolgen, dat het moeilijk is om tijd hiervoor te reserveren. Ik hoop jullie opnieuw te laten zien wat er zoal het laatste kwartaal gebeurd is

Persoonlijk

Zoals jullie weten is het toch wel even een spannende tijd geweest. De definitieve uitspraken m.b.t. de  fondsen voor ons werk hebben lang op zich laten wachten, zodat voor mij de vraag was hoe lang we dit nog zouden kunnen voortzetten. Aan de andere kant was er van binnenuit het diepe vertrouwen dat God voor een oplossing zou zorgen, en dat is ook zo geweest! We kunnen nu in ieder geval het komende jaar uit de voeten!

Hoewel ik er wel uit geleerd heb dat we ons meer moeten focussen op lokale fondsen. Hierbij moeten we niet vergeten dat God “de touwtjes in handen heeft”. We zijn dankbaar hiervoor, maar willen jullie ook vragen te bidden dat Hij ons lijdt in de juiste contacten in de Filipijnen [Lees verder]

By | 2017-08-26T14:19:13+01:00 maart 10th, 2017|Financieen, Nieuwsbrief, Partners, Projecten, Training|Reacties uitgeschakeld voor Groei: pastors als onze trainers